«Δυστυχώς ακόμα μια φορά η ΚΟΠ…»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Στην εκπομπή «Άκου τη φάση» του Super Sport fm 104.0 ο κ. Κυπριανίδης σχολίασε το συμβάν με τον Λεόντιο Τράττο ο οποίος αφαιρέθηκε από 4ος στο παιχνίδι ΑπόλλωναςΑΕΛ μετά από επιστολή της ΑΕΛ και ορίστηκε σαν 4ος στο ΠάφοςΕρμής όπου αρνήθηκε να πάει.

«Δυστυχώς ακόμα μια φορά η ΚΟΠ με την ομάδα που ορίζει διαιτητές φάνηκαν ανακόλουθοι. Μιλάμε για μια αντιδικία που κρατάει δέκα χρόνια τώρα. Τον όρισαν τον Τράττο και έκανε παιχνίδια της ΑΕΛ. Ο Τράττος καλά έκανε και αρνήθηκε να πάει στο Παφιακό. Τέταρτος ήταν στην ΑΕΛ, τι μπορεί να κάνει για να φοβάται κάποιος; Με αυτό τον τρόπο δίνει το δικαίωμα σε κάποιες άλλες ομάδες να ζητάνε να μην τους ορίζονται συγκεκριμένη διαιτητές. Αφού η ΚΟΠ άρχισε και τον όριζε σε παιχνίδια της ΑΕΛ έπρεπε να συνεχίσει. Τώρα η ΚΟΠ πήρε τα πράγματα πίσω. Σημαίνει ότι οι ομάδες αποφασίζουν πιοι είναι καλοί, ποιοι πρέπει να παίζουν και ποιοι πρέπει να προωθηθούν».

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!