Για τη νίκη ανεξαρτήτου απόφασης…

Η Ανόρθωση προετοιμάζεται για το «κλείσιμο» της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια και τον Ερμή.

Οι ποδοσφαιριστές αφήνουν πίσω τα εξωαγωνιστικά «θέματα» μέχρι να προκύψουν νεότερα, έτσι ώστε να συγκεντρωθούν στο… ντέρμπι με την Ομόνοια που αναμένεται να κρίνει όλη τη χρονιά για την παρουσία στην εξάδα.

Οι «πράσινοι» έχουν περισσότερη ανάγκη τους πόντους, ωστόσο στην Κυρία ψάχνουν το τρίποντο για να «μεγαλώσει» η διαφορά στο συν εννέα από την έβδομη θέση, και να μπουν στη δεύτερη φάση του «μαραθωνίου» με σκοπό να πλησιάζουν την πρώτη τριάδα.

Αν η βαθμολογία παραμείνει ως έχει, οι «μπλε» σφραγίζουν την παρουσία τους στο γκρουπ των πρωτοπόρων και με ισοπαλία, ωστόσο, μπροστά στον κόσμο τους που έχει «πικραθεί» τις τελευταίες μέρες είναι σίγουρο πως θα «παλέψουν» για τη νίκη κόντρα σε μία σπουδαία αντίπαλο που «βασανίζεται» από τα προβλήματα της.

Τέλος, εάν υπερισχύσει το χειρότερο σενάριο και χαθεί το ματς με τον Απόλλωνα από την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή, θα υπάρξουν κυρώσεις αφαίρεσης εννέα συνολικά βαθμών (τρεις του ματς, έξι από ποινή), τότε η είσοδος στην πρώτη εξάδα θα κρίνεται στη κόντρα των δύο ομάδων, άρα οι παίκτες ψάχνουν τη νίκη, έτσι ώστε να υπερισχύσουν στην ισοβαθμία και να μπουν στην πρώτη εξάδα που αποτελεί ο μόνος «ζωντανός» στόχος για φέτος.

Κυριάκος Αποστόλου

Posted in Uncategorized