Έτοιμος ή όχι ο Ντε Βινσέντι;

Από καιρό ο χρονικός ορίζοντας που τέθηκε για την επιστροφή του Τόμας Ντε Βινσέντι ήταν το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Φτάσαμε παραμονές της… μάχης του ΓΣΠ και ακόμα ο Αργεντινός είναι αμφίβολος, με τις πιθανότητες μάλιστα να μην είναι με το μέρος του τη δεδομένη χρονική στιγμή που… μιλάμε.

Είναι καθοριστικές οι επόμενες προπονήσεις αλλά και στο πλήρες πρόγραμμα με τους υπόλοιπους να μπει πάλι θα είναι δύσκολο να προλάβει και όπως και να το κάνουμε θα είναι έκπληξη αν τον δούμε στην αποστολή του ΑΠΟΕΛ.

Αυτό που γίνεται καθημερινά στον Αρχάγγελο είναι αξιολόγηση της κατάστασης του, είναι δεδομένο ότι νιώθει καλύτερα σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες, ακόμα και μέρες αλλά και πάλι μετά από έναν τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για μεγάλο διάστημα και χωρίς ρυθμό, πιθανόν να μην είναι σε θέση να βοηθήσει.

Βέβαια το πιο φρόνιμο που έχουμε να κάνουμε είναι υπομονή, να δούμε τι θα φέρουν οι προπονήσει των επόμενη ημερών και ανάλογα με την αξιολόγηση που θα του γίνεται από το ιατρικό τιμ της ομάδας του, θα μπορούμε μέρα με τη μέρα να λέμε περισσότερα πράγματα και με μεγαλύτερη σιγουριά.