«Έχουμε πίστη στους ποδοσφαιριστές μας»

Ο Πέτρος Μελαΐσης έκανε δηλώσεις ύστερα από τη νίκη της ομάδας επί του Ερμή για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της Πάφος FC, «στάθηκε» και στο κύπελλο που έρχεται, ενώ σημείωσε την δύσκολη συνέχεια που έρχεται για όλους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0:

Η πρώτη εκτίμηση: «Κερδίσαμε την απογοήτευση και την πίκρα. Μας ταλάνισε η αφαίρεση βαθμών, όμως δείξαμε ότι έχουμε καλή ομάδα, έχουμε πίστη στους ποδοσφαιριστές μας και πήραμε σημαντικά και σπουδαία αποτελέσματα».

Για το παιχνίδι με τον Ερμή«Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, είχαμε την κυριαρχία από την αρχή του αγώνα. Ήταν καθοριστική και η συμβολή του Άνταμ Νέμετς. Έπεται δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Για τη χρονιά που κάνει η Πάφος μέχρι στιγμής: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές δυσκολίες. Είναι μια χρονιά που μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε μια καλή περισυλλογή των σκέψεων μας για του χρόνου».

Για το ότι ο κόσμος δίνει το παρόν του στο γήπεδο: «Υπάρχει ικανοποιητική προσέλευση τα τελευταία παιχνίδια. Μετά την αφαίρεση βαθμών με την ΑΕΚ, υπήρξε ένας εγωισμός των φιλάθλων μας, στο να έρθουν κοντά στην ομάδα και να στηρίξουν τη προσπάθεια που γίνεται».