«Δεν είμαστε συνηθισμένοι στη Β΄κατηγορία»

Ο προπονητής του Εθνικού Άχνας μίλησε για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Άρη, εκεί όπου έκανε αρκετές αποκαλύψεις.

Ο κ. Εγκωμίτης «στάθηκε» στη συνολική εικόνα του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας, αλλά και σε εκείνο της πρώτης κατηγορίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον Super Sport fm 104.0:

Για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Άρη; «Ήταν ένα ντέρμπι ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο. Προηγηθήκαμε 2-0 όμως έγιναν κάποια πράγματα τα οποία άλλαξαν το αποτέλεσμα. Ο φακός τα έδειξε. Όταν πετύχαμε το δεύτερο γκολ διαμαρτυρήθηκε ο αντίπαλος για μη τήρηση fair play. Αυτό που δεν με άφησε ευχαριστημένο είναι ότι και να έγινε δεν δικαιούνται να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους. Αντίπαλοι παίκτες να τρέχουν και να χτυπούν τους παίκτες μας και αντί να τιμωρηθούν κάποιοι με δεύτερη κίτρινη κάρτα τιμωρήθηκε ο δικός μας ποδοσφαιριστής με κίτρινη κάρτα. Από κει και πέρα ήταν καλύτερος ο Άρης και ισοφάρισε με τα όσα έγιναν».

Ο Εθνικός ανακοίνωση ότι θα προχωρήσει σε καταγγελίες… «Τα είδαν όλοι αυτά που έγιναν και έκαναν και δηλώσεις οι άνθρωποι του Άρη που δεν είναι αλήθεια αυτά που είπαν. Δεν γίνεται κάποιος να βάζει γκολ και να τρέχουν να τον χτυπούν. Και λάθος να έγινε δεν γίνεται να παίρνουν το νόμο στα χέρια τους».

Για την καταγγελία και το παιχνίδι με τον Οθέλλο… «Υπάρχουν οι αρμόδιοι άνθρωποι να το κάνουν αυτό. Εγώ προετοιμάζω την ομάδα για ένα κρίσιμο παιχνίδι με τον Οθέλλο. Παίζουμε στην έδρα μας, δεν φοβόμαστε κανέναν. Ότι και να γίνει στο μεταξύ μας παιχνίδι δεν τελειώνει τίποτα, υπάρχουν αρκετά παιχνίδια και θα κριθούν όλα μέχρι το φινάλε».

Η βαθμολογία δείχνει ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα την δεύτερη κατηγορία: «Εμείς δεν είμαστε συνηθισμένοι στην β΄ κατηγορία μετά από τόσα χρόνια στην α΄ κατηγορία. Τι είπαμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο το πρωτάθλημα. Στο ξεκίνημα έθεσαν στόχο την άνοδο 6-7 ομάδες, τώρα έμειναν τέσσερις. Είναι και η τετραπλή διαβάθμιση στην οποία εμπλέκονται και ιστορικά σωματεία. Εμείς είμαστε εντός στόχων και θα προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι ώστε να είμαστε μια από τις δυο ομάδες που θα ανέβουν στην α΄ κατηγορία».

Για το πρωτάθλημα της α΄ κατηγορίας: «Είναι όλα ανοικτά και για τίτλο και για Ευρώπη και για τετράδα και για διαβάθμιση. Όλα θα κριθούν στην δεύτερη φάση. Είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα».