«Ανταγωνιζόμαστε ομάδες που έχουν περισσότερο μπάτζετ»

«Όταν άρχισε το πρωτάθλημα κανείς δεν πίστευε ότι θα ήμασταν τόσο ψηλά, ανταγωνιζόμαστε ομάδες που έχουν περισσότερο μπάτζετ από εμάς αλλά είμαστε εκεί».

Αυτά δήλωσε μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Γιον Καστανιάγα στην SPORTDAY. Για την δική του απόδοση, ο μέσος της Λεμεσιανής ομάδας, τόνισε πως πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση.

Αναλυτικά

Η αρχική τοποθέτηση του ποδοσφαιριστή και η αναφορά του για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα«Νιώθουμε ότι είχαμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα. Αμυνθήκαμε καλά και είχαμε τις ευκαιρίες μας στην επίθεση για να πετύχουμε γκολ.  Η τελική μας πάσα δεν ήταν τόσο καλή και πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο στην συνέχεια. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Αν η ομάδα του θα κυνηγήσει κάτι περισσότερο στο πρωτάθλημα: «Όταν άρχισε το πρωτάθλημα κανείς δεν πίστευε ότι θα ήμασταν τόσο ψηλά. Με την δουλειά και το πάθος μας καταφέραμε να το πετύχουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Νομίζω ότι πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι.  Ανταγωνιζόμαστε ομάδες που έχουν περισσότερο μπάτζετ από εμάς αλλά είμαστε εκεί. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε με περισσότερη δουλειά για να έρθουν και οι νίκες στην συνέχεια».

Για το παιχνίδι με την Νέα Σαλαμίνα: «Χρειάζεται να είμαστε σοβαροί και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε τον τρόπο να το κάνουμε και θέλουμε να κερδίσουμε οπωσδήποτε».

Για την δική του απόδοση και το μηνυμα που έστειλε στους οπαδούς της ΑΕΛ«Μπορώ να πω ναι μέχρι τώρα. Έκανα σωστά τη δουλειά μου, να αμυνθώ για την ομάδα μου εκεί στην μεσαία γραμμή και μπορώ να προσφέρω και περισσότερα, πάντα υπάρχει περιθώριο για βελτίωση.  Είμαι μόνο έξι μήνες εδώ αλλά τους νιώθουμε συνέχεια δίπλα. Μπορεί να μην έρχονται στο γήπεδο αλλά είναι εκεί για εμάς, στον δρόμο, στις προπονήσεις έρχονται και μας στηρίζουν».