Ανδρέας Χαπούπης Junior! (pics)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Γενέθλια σήμερα για το νεαρότερο μέλος του συλλόγου και της εταιρείας της Ανόρθωσης!

Αναλυτικά η ανάρτησή του παππού του στα ΜΚΔ:

Σήμερα ακριβώς ο Ανδρέας Χαπούπης ο νεότερος κλείνει τα έξι του χρόνια. Την Κυριακή το απόγευμα – βράδυ τα γιόρτασε σπίτι του με όλη την οικογένειά μας, με τις πολλές φίλες του και τους πολλούς φίλους του.

Η Ανορθωσιάτικη τούρτα είναι δική του ειδική παραγγελία. Τώρα ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα μας, αλλά λυπάται, επειδή θα χάσουμε τον Ουζόχο που του άρεσε υπερβολικά. Χαίρεται που του έταξα ότι το ερχόμενο καλοκαίρι, αν είμαι καλά, θα πάμε θάλασσα στο Βαρώσι και πιο συγκεκριμένα στην παραλία “Γλώσσα”! Ετοιμάζει και τα σύνεργά του για να ψαρέψει μικρές κουρκούνες!

Δεν μπορώ να κρύψω τη συγκίνησή μου που βγάλαμε ένα νέο ένθερμο αγνό Ανορθωσιάτη – Βαρωσιώτη που μάλιστα από τους πρώτους μήνες της ζωής του έγινε ΜΕΛΟΣ της Ανορθωσάρας μας και αργότερα, έστω μικρός, μέτοχος της εταιρείας!!!!!!

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!