Αγωνία για Λόρα… «Μυστήριο» με Μότα

Η Ομόνοια «τρέχει» να προλάβει την πρώτη εξάδα, μετά τη «γκέλα» κόντρα στη Δόξα, θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες.

Η αποστολή των «πράσινων» δεν είναι εύκολη, καθώς πηγαίνουν στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσουν την Ανόρθωση, σε ένα ματς δίχως αύριο και για τους δύο, με τους «μπλε» να περιμένουν και την απόφαση στην ένσταση του Απόλλωνα για αντικανονική συμμετοχή του Φράνσις Ουζόχο στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Μέχρι την Κυριακή (17/2) θα γνωρίζουμε την κατάληξη της υπόθεσης, άρα θα ξέρουν στο «τριφύλλι» για ποιο αποτέλεσμα θα παίξουν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Πάντως, όπως και να έχει, ο Γιάννης Αναστασίου είναι υποχρεωμένος να ψάξει το… διπλό, που θα αναπτερώσει τις ελπίδες για συμμετοχή στην πρώτη εξάδα, αλλά θα του δώσει και ηρεμία για να εργαστεί στη συνέχεια σε καλό κλίμα με τους παίκτες του.

Τα προβλήματα δε λείπουν από το «στρατόπεδο» της λαοφιλεστερης ομάδας του νησιού, καθώς δε θα μπορέσουν να βοηθήσουν στο ντέρμπι οι: Ατζαγκούν (τραυματίας), Πρτσε (κάρτες), και Λόρα (τραυματίας), με τον τελευταίο να περιμένει με αγωνία τις εξετάσεις που θα περάσει το απόγευμα της Τρίτης (12/2) για να κριθεί ο καιρός που θα απουσιάσει από τα γήπεδα.

Τέλος, «μυστήριο» στην περίπτωση του Μάρκο Μότα, με τον Ελλαδίτη κόουτς να μην τον τοποθετεί στην αποστολή την προηγούμενη εβδομάδα, τώρα τι θα πράξει, θα τον δούμε με την «πράσινη» στολή ή είναι πίσω σε φυσική κατάσταση;