ΑΕΛ: Για να ελπίζει, πρέπει να νικήσει

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Σε μιαν πολύ δύσκολη αποστολή, είναι… υποχρεωμένη (λόγω προγράμματος βέβαια) να ανταποκριθεί αύριο η ΑΕΛ, η οποία θα αντιμετωπίσει στο “Τ. Παπαδόπουλος-Ελευθερία”, την πάντα δυνατή ΕΘΑ.

Θυμίζουμε άλλωστε, ότι στο αντίστοιχο παιχνίδι (πρώτος γύρος), οι γαλαζοκίτρινοι είχαν ηττηθεί με 92-77, σε μιαν αναμέτρηση που η διαφορά είχε αγγίξει και το -30!

Για να ελπίζει λοιπόν η ΑΕΛ, ότι θα μπορέσει να ανέβει στην 4η θέση, δεν μπορεί να υπάρξει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης, μέσα στην έδρα των κιτρινόμαυρων.

Διαφορετικά, οι ελπίδες θα μειωθούν δραματικά, τη στιγμή που το πιο δύσκολο για την ΑΕΛ, είναι ότι τα ίδια ακριβώς δεδομένα, ισχύουν και για τη (δυνατή) αντίπαλο της…

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!