Πραγματοποιήθηκε συλλογή τροφίμων για την Ομάδα «Αγκαλιάζω με Αγάπη»!

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία συλλογή τροφίμων για τις ανάγκες της Ομάδας «Αγκαλιάζω με Αγάπη», πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα με τη Δόξα. Με αυτό τον τρόπο η ΟΜΟΝΟΙΑ συμπαραστάθηκε στον αξιοθαύμαστο αγώνα που επιτελεί η Ομάδα «Αγκαλιάζω με Αγάπη», η οποία φιλοξενήθηκε στο Θεωρείο 24 του σταδίου ΓΣΠ.

Ομάδα «Αγκαλιάζω με Αγάπη»

Η Ομάδα «Αγκαλιάζω με Αγάπη» δημιουργήθηκε με σκοπό να αγκαλιάζει με αγάπη, να στηρίζει και να βοηθά συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις. Η ανάγκη αυτή μπορεί να προκύψει για ένα μικρό χρονικό διάστημα ή και περισσότερο. Η Ομάδα δεν θέλει να φέρει σε δύσκολη θέση όσους ζητούν βοήθεια, αλλά να συνεισφέρει ό,τι μπορεί για να απαλύνει τον πόνο που προκύπτει μέσα από τη στέρηση σε αναγκαία υλικά αγαθά. Κάτι που ίσως για εμάς να μοιάζει αχρείαστο, για κάποιον άλλο μπορεί να είναι αναγκαίο για να επιβιώσει! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, λοιπόν, στη μεγάλη αγκαλιά της αγάπης!

Facebook (public group): Αγκαλιάζω με αγάπη
Τηλέφωνο: 99-387549

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!