Πως «γεννιέται» ένα μονοθέσιο της Formula 1; (vid)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο τεχνικός διευθυντής της Mercedes AMG F1, James Allison, αποκαλύπτει τα «μυστικά» της κατασκευής των μονοθεσίων.

Τα μονοθέσια της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού αποτελούν τα πλέον προηγμένα οχήματα, τόσο τεχνολογικά, όσο και σε επιδόσεις. Η σχεδίαση και εξέλιξη τους, είναι μία σύνθετη και απαιτητική διαδικασία, η οποία απαιτεί τη συνεργασία πολλών ατόμων, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μεταξύ αυτών που αναλαμβάνουν να φέρουν εις πέρας την εν λόγω αποστολή, βρίσκονται κορυφαίοι τεχνικοί και μηχανικοί, καθώς και ειδική στην αεροδυναμική. Για το παραμικρό εξάρτημα ενός μονοθεσίου της Formula 1, διεξάγεται εξονυχιστική μελέτη, καθώς οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Ο τεχνικός διευθυντής της Mercedes AMG F1, James Allison, αναλύει τη διαδικασία κατασκευής ενός μονοθεσίου, εξηγώντας τα πάντα από την αρχική δημιουργία στο «χαρτί», μέχρι τους 16 μήνες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση του, στις εγκαταστάσεις των Affalterbach, Brixworth και Brackley. Δείτε το ενδιαφέρον video:

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!