Ο νομικός Λύσανδρος Λυσάνδρου για την υπόθεση του Ουζόχο

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» της Cytavision ήταν ο νομικός Λύσανδρος Λυσσάνδρου και αναφέρθηκε στην υπόθεση Ουζόχο, υπογραμμίζοντας πως η Ανόρθωση θα πρέπει να μηδενιστεί.

Αναλυτικά:

Για την υπόθεση: «Θεωρώ πως η απόφαση του ΚΟΑ ανέτρεψε τα δεδομένα. Την πρώτη φορά είπε πως εκδόθηκε νομότυπα, αλλά ήρθε και το ακύρωσε. Αντιλαμβάνονται πως προέκυψαν νέα στοιχεία από τις αστυνομικές έρευνες».

Για την ακύρωση του δελτίου υγείας: «Όταν οι αναλύσεις δεν είναι του ποδοσφαιριστή αλλά άλλου προσώπου, προκύπτει θέμα πλαστοπροσωπίας. Η ακύρωση ήταν φυσιολογική εξέλιξη».

Για την απόφαση του αθλητικού δικαστή: «Με τα δεδομένα που έχουμε σήμερα, αν και δεν θέλω να προκαταλάβω την απόφαση, θεωρώ πως θα είναι ο μηδενισμός της Ανόρθωσης και η τιμωρία της με αφαίρεση έξι βαθμών».

Για το αν μπορεί να πάει στο εφετείο η υπόθεση: «Μπορεί να πάει στο εφετείο. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα να προσφύγει στο CAS μια ομάδα».

Για το αν θα υπάρξει πρόβλημα στο πρωτάθλημα: «Βεβαίως δημιουργείται. Τίθεται θέμα το πώς προχωρά το πρωτάθλημα».

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!