Κολοβός: «Δεν αρμόζει στην ιστορία της Ομόνοιας αυτή η θέση» (vids)

O ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Δημήτρης Κολοβός παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ μετά το τέλος του αγώνας της ομάδας του με την Δόξα.

Για το παιχνίδι…

Σίγουρα δεν είναι αυτό που περιμέναμε, εμείς πάμε σε κάθε παιχνίδι για το τρίποντο. Σήμερα δεχθήκαμε ένα γκολ από το πουθενά, ενώ με την έναρξη του δευτέρου μέρους χάναμε 2-0. Μπορεί στο τέλος να ισοφαρίσαμε αλλά αυτό δεν μας χαροποιεί.

Για την εξάδα…

Πιστεύω πως έχουμε ακόμα ελπίδες αλλά πρέπει να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίσουμε τα υπόλοιπα δυο παιχνίδια που έμειναν.

Για το τι έφταιξε…

Πιστεύω τα ατομικά λάθη που έκανε ο καθένας μας, τα οποία ήταν πολύ εύκολα και θεωρώ πως αυτό. Όταν είσαι 2-0 πίσω στο σκορ δεν είναι τόσο εύκολο να γυρίσει ένα παιχνίδι. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά τώρα τι έφταιξε δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει. Ο προπονητής ξέρει. σίγουρα όμως δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα.

Για την απόδοση του πρώτου μέρους σε σχέση με το δεύτερο…

Θεωρώ πως βοήθησαν οι αλλαγές, και το γκολ που πέτυχε ο Μαυρίας ανέβασε την ψυχολογία της ομάδας και έτσι μπορέσαμε να πιέσουμε ακόμα περισσότερο στα τελευταία λεπτά για να μπορέσουμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Το ξεκίνημα μας σίγουρα δεν ήταν πολύ καλό αλλά θεωρώ πως είμαστε και λίγο άτυχοι μερικές φορές δηλαδή μπορεί να κάνουμε 5-6 ευκαιρίες εμείς, δυο δοκάρια και να μην βάλουμε γκολ και να δεχθούμε ένα γκολ από το πουθενά. Σαφώς και έτσι είναι το ποδόσφαιρο αλλά είναι και το θέμα τύχης. Σήμερα θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και να έχουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι.

Για το γεγονός ότι δεν τα παρατά η Ομόνοια

Σίγουρα δεν μπορείς να παρατάς κανένα παιχνίδι και αυτό αποδείχθηκε και σήμερα  δηλαδή από το 0-2 το κάναμε 2-2 αλλά το θέμα είναι να κερδίζεις. Από την στιγμή που πήραμε ένα βαθμό τον κρατάμε.

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση

Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μπούμε στην εξάδα. Περιμένουμε το παιχνίδι αυτό και πάμε για να το κερδίσουμε και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι παιχνίδι τελικός.

Για το αν περίμενε αυτά που βιώνει στην Ομόνοια

Σίγουρα όταν ήρθα ήξερα ότι ήρθα σε μεγάλη ομάδα, αλλά δεν ήξερα πως ήταν η ομάδα πριν αφού δεν ήμουνα εδώ θεωρώ πως στην ομάδα δεν της αρμόζει η 7η θέση. Η Ομόνοια βάσει της ιστορίας πρέπει να διεκδικεί το πρωτάθλημα, ή μια θέση στην Ευρώπη.

Για το αν θα ήθελε να μείνει και του χρόνου εδώ;

Δεν ξέρω ακόμα.

Για το αν θέλει να μείνει..

Γιατί όχι; Θα μιλήσω με την διοίκηση και θα δούμε τι θα γίνει.