Καυτά νεαρά κορίτσια σερβίρουν καφέ με σέξι εσώρουχα (ΦΩΤΟ)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Μάχη δίνουν νεαρά κορίτσια που σερβίρουν καφέ και ταυτόχρονα φορούν… μπικίνι ή ακόμη και σέξι εσώρουχα.

Οι γυναίκες μπαρίστες προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους να σερβίρουν με… καυτά μπικίνι τους πελάτες.

Οι κοπέλες προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, ζητώντας από δικαστήριο στην πολιτεία της Ουάσιγκτον, στις Ηνωμένες Πολιτείες, να επανεξετάσει το θέμα και να επαναιτιολογήσει το σκεπτικό στο οποίο οι ίδιες θεωρείται ότι διαπράττουν κάποιο αδίκημα.

Το θέμα ανακινήθηκε όταν οι αρχές στην πόλη Everett, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 25 μιλίων από το Σιάτλ, εξέδωσαν «οδηγία» για το πώς ακριβώς πρέπει να είναι ντυμένες οι μπαρίστες.

Οι baristas λένε ότι πρέπει να τους επιτρέπεται να φορούν το μπικίνι τους καθώς δουλεύουν

Ο δικηγόρος της πόλης Ramsey Ramerman ισχυρίστηκε ότι η νομοθεσία ήταν σαφής και ακριβής και ότι ο καθένας μπορούσε εύκολα να καταλάβει το νόημα.

Η Melinda Ebelhar, που εκπροσωπεί τους baristas, δήλωσε ότι η επιβολή των νέων κανόνων θα ήταν πολύ δύσκολη.

Η υπόθεση κρίνεται αύριο Δευτέρα στα δικαστήρια.

 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Cashback που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!