Η βαθμολογία των ρεφ

Έτσι είδαμε την απόδοση των διαιτητών Α΄κατηγορίας στα πλαίσια της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta:

Τιμόθεος Χριστοφή: Εξαιρετική παρουσία στο ΑπόλλωνΑΕΛ. Μπορεί να μην είχε πολλές φάσεις, όμως ξεχώρισε για την πολύ καλή διαχείριση του αγώνα, αλλά και την προσωπικότητα την οποία έδειξε από το πρώτο του σφύριγμα.
Στοιχεία τα οποία ανεβάζουν τη βαθμολογία του στο 8.3.

Λούκας Σωτηρίου: Πολύ καλός και σχεδόν αλάνθαστος στο Νέα ΣαλαμίναΑνόρθωση. Ξεχώρισε με τη σειρά του για τη σωστή διαχείριση του αγώνα που τον βοήθησε από την αρχή μέχρι και το τελικό σφύριγμα. Βαθμολογείται με 8.3.

Γιώργος Νικολάου: Ακόμα μία πολύ καλή διαιτησία στο Ε.Ν.Π-ΑΠΟΕΛ και δεν είναι υπερβολή να γράψουμε ότι έκανε «περίπατο» σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο αλλά με σωστές αποφάσεις. Ένα δύο σφυρίγματα ίσως να «ελέγχονται» σε περιπτώσεις φάουλ αλλά καμία παρέμβαση στο αποτέλεσμα. Βαθμολογείται με 8.2.

Χρυσοβαλάντης Θεουλή: Μία φάση πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στον αγώνα με τη Δόξα, ήταν η μοναδική στο εν λόγω ματς που αμφισβητήθηκε. Φάνηκε να κρατάει ο τερματοφύλακας της Δόξας τον Άλεξ Σοάρες αλλά το θέμα είναι αν αυτό το κράτημα είναι ο ορισμός της παράβασης ή όχι. Βαθμολογείται με 8.2 με αυτή τη φάση να είναι το ερωτηματικό.

Αβραάμ Τσούκκας: Σωστή η κόκκινη κάρτα στον Φλόρες της Αλκής και σωστός στις υπόλοιπες του αποφάσεις στο ΑΕΚΑλκή. Η κίτρινη κάρτα στον Ιγκόρ που έφερε τα παράπονα από την ΑΕΚ ήταν για ένα φάουλ που άλλοι διαιτητές το τιμωρούν και άλλοι όχι με κίτρινη. Μπορούσε να την απέφευγε ο ρεφ. Η απόδοση του παίρνει βαθμό 8.2.

Βασίλης Δημητρίου: Πολύ καλός στο ΠάφοςΕρμής. Κράτησε το παιχνίδι σε καλό ρυθμό με τις σωστές του αποφάσεις. Βαθμολογείται με 8.3.