Ανήλικο κοριτσάκι υποκλίνεται σε οδηγό που της έδωσε προτεραιότητα σε διάβαση πεζών (vid)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Με μία βαθιά υπόκλιση επέλεξε ένα κοριτσάκι να ευχαριστήσει μέσα από την ψυχή της τον οδηγό που της έδωσε προτεραιότητα για να διασχίσει αυτοκινητόδρομο στην πόλη Χαονζού στην νότια Κίνα.

 

 

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα ελέγχου της κυκλοφορίας, ενώ στο οπτικό υλικό που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εμφανίζεται το ανήλικο παιδί να στέκεται στωικά στην αρχή της διάβασης, περιμένοντας να διασχίσει τον δρόμο.

Ο οδηγός του λευκού αυτοκινήτου ελαττώνει ταχύτητα, καθώς προσεγγίζει την διάβαση και το κοριτσάκι του χαρίζει μια βαθιά υπόκλιση, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον ευχαριστήσει για την πράξη του.

 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Cashback που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!