Οπαδοί της Κάλιαρι έχυσαν κουβάδες με γάλα στο προπονητικό κέντρο!

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Αγρότες, οπαδοί της Κάλιαρι, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και έκλεισαν την έξοδο διαμαρτυρόμενοι για την τιμή του γάλατος.
Να διαμαρτυρηθούν για την αύξηση στην τιμή του γάλατος θέλησαν οι αγρότες στο Κάλιαρι και βρήκαν έναν ιδιαίτερο τρόπο ώστε η διαμαρτυρία τους να πιάσει τόπο και φυσικά να γίνει ευρέως γνωστή.

Συγκεκριμένα κάποιοι γαλακτοπαραγωγοί πήγαν μέχρι το προπονητικό κέντρο της Κάλιαρι στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τη Μίλαν και έκλεισαν τις εξόδους ώστε να μην μπορεί η ομάδα να φύγει από το αθλητικό κέντρο.

Οι αγρότες ζήτησαν να μιλήσουν με τους ποδοσφαιριστές, να τους εκφράσουν τα παράπονα τους και αποχώρησαν μόνο όταν κάποιοι εκ των παικτών, όπως ο Νίκο Βαρέλα και ο Ζοάο Πέδρο, βρέθηκαν μαζί τους έξω από το αθλητικό κέντρο και κλότσησαν μαζί με τους αγρότες τα γάλατα στο έδαφος για να διαμαρτυρηθούν.

Μετά απ’ αυτό οι γαλακτοπαραγωγοί πήραν τα αμάξια τους από την είσοδο του αθλητικού κέντρου και άφησαν την αποστολή της ομάδας να αποχωρήσει.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!