ΜΑΧΗΤΕC CLUB «Χριστάκης Φωτίου»: «ΔΗ.ΣΥ είστε πλέον ανεπιθύμητοι»!

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον σύνδεσμο ΜΑΧΗΤΕC CLUB «XΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ»:

Ο πόλεμος που δέχεται η ομάδα μας από όλες τις πλευρές είναι ανεπανάληπτος. Από τη μια, ο ”ηθικός” απόλλωνας και ο πρόεδρος τους, που κουκούλωσαν ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ υποθέσεις όπως τις εικονικές μεταγραφές του Ζαχάβι και το θέμα έχει φτάσει ακόμα και στη ΦΙΦΑ. Όλος ο κόσμος ξέρει τις βρωμιές σας και το κόμπλεξ σας με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Ακούστηκε όμως το παραμικρό; Ο λόγος που δεν ακούστηκε το οτιδήποτε είναι απλούστατος:

ΔΗΣΥ: Πλέον είστε ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ και δεν σας θέλουμε ούτε ένα χιλιόμετρο μακριά από το ”ΠΑΠ”. Ο Μιχαηλίδης σαν πιστό πιονάκι εκτελεί τις οδηγίες του κόμματος του – με ιδιαίτερη ευκολία- μιας και όλοι ξέρουμε τις φιλοαπολλωνιστικές πεποιθήσεις του. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΑΣ. Ή ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΑ Ή ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ.

Καλούμε τον κόσμο της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ να κλείσει τα αυτιά του στους αθλιογράφους της δεκάρας και γενικά σε όλη την προπαγάνδα που διαδίδεται για την ομάδα μας. Συστήνουμε ΗΡΕΜΙΑ, ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και θα επανέλθουμε με ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ τις επόμενες μέρες.

Υ.Γ: ΓΙΑΤΡΕ ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ”ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ

ΜΑΧΗΤΕC CLUB ”XΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ”