Γάτα θάφτηκε στο χιόνι και στον πάγο αλλά τελικά κατάφερε να επιβιώσει (pics)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Μια απίστευτη ιστορία, με πρωταγωνίστρια μία γάτα, έφερε στο φως κλινική ζώων στην Μοντάνα των ΗΠΑ.

 

 

Πιο συγκεκριμένα, το κτηνιατρείο δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook την ιστορία της Fluffy, μιας όμορφης μακρύτριχης γάτας η οποία είχε μεταφερθεί εκεί αναίσθητη και παγωμένη.

  •  

Η γατούλα είχε τραυματιστεί και θάφτηκε στο χιόνι από την κακοκαιρία που επικρατούσε εκεί και είχε υποθερμία, ενώ είναι άγνωστο το χρονικό διάστημα το οποίο παρέμεινε σκεπασμένη από χιόνι και πάγο, χωρίς τροφή και νερό.

Τελικά, η περιπέτεια της Fluffy είχε αίσιο τέλος, καθώς μετά την φροντίδα από τους κτηνιάτρους, πλέον χαίρει άκρας υγείας, αποδεικνύοντας ότι το προσωνύμιο «επτάψυχη» που συνοδεύει τις γάτες, μόνο τυχαία δεν τους δόθηκε.

 

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!