Νίκη για Ομόνοια με 4-1 επί της ΑΕΛ

Δείτε την ενημέρωση από την Ομόνοια.

Σε αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο στάδιο “Ελευθερία”, η ομάδα μας κέρδισε την ΑΕΛ με 4-1 και επέστρεψε στις νίκες, μετά την ισοπαλία με την Ανόρθωση την προηγούμενη αγωνιστική.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την ομάδα μας να μπαίνει δυνατά στο παρκέ και κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2’, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των φουτσαλιστών μας που είχε ως τελικό αποδέχτη τον Μαντέλλι που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνέχισε να πιέζει και πέτυχε δεύτερο γκολ στο 5’ με δυνατό σουτ του Βάντερσον. Για το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΛ επέλεξε να αγωνιστεί με flying keeper, θέλοντας να βάλει πίεση για να μειώσει προτού να ξεφύγει η ομάδα μας στο σκορ. Η πίεση του αντιπάλου όμως δεν έφερε αποτέλεσμα και η ομάδα μας πέτυχε το 3-0, σε μια όμορφη αντεπίθεση και πάλι με σκόρερ τον Μαντέλλι. Το 3-0 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, η ομάδα της ΑΕΛ συνέχισε να πιέζει, η ομάδα μας όμως φάνηκε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να κρατήσει την ΑΕΛ μακριά από την εστία της μέχρι το 30’, όπου δέχτηκε το 3-1. Στη συνέχεια παρά τη μείωση του σκόρ, η ομάδα μας συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και κατάφερε να ανεβάσει το σκορ στο τελικό 4-1, μετά από σουτ του Μάνου.

Μετά την σημερινή της νίκη, η ομάδα μας διατηρήθηκε στην 2η θέση της βαθμολογίας, με 32 βαθμούς.