Σε δύσκολη θέση ο νέος πρόεδρος του ΚΟΑ

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ούτε που θα το φαντάζονταν ο Ανδρέας Μιχαηλίδης. Λίγες μέρες μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του δέχεται κριτική από στελέχη της αγαπημένης του ομάδας του Απόλλωνα.

Η γνωστή τοποθέτηση του κυρίου Ντίμη Κίρζη φέρνει σε δύσκολη θέση τον Ανδρέα. Αφορμή και αιτία η περίπτωση του Ουζόχο και η ανακοίνωση του ΚΟΑ ότι εκδόθηκε νομότυπα το δελτίο υγείας του Νιγηριανού τερματοφύλακα.

Οι πληροφορίες λένε πως η ανακοίνωση εκδόθηκε μετά από γνωμάτευση της αρμόδιας υπηρεσίας του ΚΟΑ την οποία διέταξε ο πρόεδρος του οργανισμού. Δεν προτίθεται πάντως ο Μιχαηλίδης να απαντήσει στα πυρά που δέχεται και θα αφήσει το θέμα να εξελιχτεί μέσα από τις αστυνομικές έρευνες.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Cashback που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!