Υπάρχει και συνέχεια στο θέμα Ουζόχο;

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η ανακοίνωση του ΚΟΑ φάνηκε προς στιγμή να λήγει το θέμα του Νιγηριανού τερματοφύλακα. Η εκτίμηση που προέκυψε μετά το πόρισμα από τον ΚΟΑ είναι ότι από ποδοσφαιρικής άποψης δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με την ένσταση του Απόλλωνα.

Οι πληροφορίες του «Σκοτεινού» λένε πως η καταγγελία που έγινε από διοικητικά στελέχη του Απόλλωνα στην αστυνομία δεν αποκλείεται να δώσει συνέχεια εν όψει της εκδίκασης της ένστασης που θα γίνει την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου.

Το ερώτημα όμως είναι κατά πόσο μπορεί να αλλάξει η έκβαση του αγώνα, κάτι που είναι δύσκολο ή απλά θα εκτεθούν κάποια πρόσωπα αν τα στοιχεία του Απόλλωνα, είναι τόσο τρανταχτά.

Λέγεται ότι η ένσταση του Απόλλωνα θα στηριχτεί και στην αστυνομία, αν βέβαια η θέση της είναι τόσο ισχυρή ενώ η Ανόρθωση θα υπερασπίσει τη θέση της με την ανακοίνωση του ΚΟΑ για τη νομότυπη έκδοση του δελτίου.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!