Πως έχει το «θρίλερ» με το Δελτίο Υγείας του Ουζόχο;

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Σημείο τριβής για την ένσταση που προτίθεται να καταθέσει ο Απόλλωνας για τον αγώνα με την Ανόρθωση, είναι το κατά πόσο εκδόθηκε έγκαιρα το Δελτίο Υγείας του τερματοφύλακα της Ανόρθωσης Φράνσις Ουζόχο.

Οι πληροφορίες του «Σκοτεινού» αναφέρουν πως το Δελτίο Υγείας εκδόθηκε από το αρμόδιο τμήμα του ΚΟΑ, αλλά το θέμα είναι ο χρόνος έκδοσης του και αν αυτό έγινε σε ώρες που είναι ανοικτές ή όχι οι υπηρεσίες του οργανισμού.

Το καταστατικό της ΚΟΠ ξεκαθαρίζει πάντως ότι από την στιγμή που το Δελτίο Υγείας εκδίδεται, δεν τίθεται θέμα για τη συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή και αυτό σημαίνει πως το πρόβλημα (αν όντως δημιουργήθηκε) είναι στον ΚΟΑ και όχι στην ομάδα του ποδοσφαιριστή.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!