Ο έλεγχος των ρεφ

Έτσι είδαμε την απόδοση των διαιτητών στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta:

Νικόλας Νεοκλέους: Σε κακό απόγευμα βρέθηκε ο διεθνής μας διαιτητής στον αγώνα ΑΠΟΕΛΠάφος. Υπέπεσε σε αδικαιολόγητα λάθη σε φάσεις που έπρεπε να ήταν πολύ άνετος στην απόφαση του και κατάφερε στο τέλος να φύγει με παράπονα και από τις δύο ομάδες.Εκεί που έδειξε ατολμία ήταν στον καταλογισμό παραβάσεων αλλά και στον πειθαρχικό τομέα, γεγονός που κατεβάζει το βαθμό του στο 8.

Γιώργος Νικολάου: Δεν ήταν στην καλή του βραδιά και μετά από ένα σερί πολύ καλών εμφανίσεων δεν κατάφερε να περάσει χωρίς λάθη από τον αγώνα μεταξύ ΑνόρθωσηςΑπόλλωνα. Δεν σφύριξε πέναλτι για τον Απόλλωνα σε κράτημα πάνω στο Ζελάγια και ενδεχομένως για την Ανόρθωση σε μαρκάρισμα στο Φύτο Κυριάκου και συνάμα δεν έδειξε 2η κίτρινη κάρτα στον Παναγιώτη Αρτυματά ενώ στο παιχνίδι έδειξε εύκολες κίτρινες σε άλλους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Με όλα αυτά τα λάθη ο βαθμός του δεν μπορεί να ξεπεράσει το 7.5.

Λούκας Σωτηρίου: Πολύ καλός στο Τσίρειο για το ντέρμπι ΑΕΛΑΕΚ. Η μοναδική φάση στην οποία υπάρχει ερωτηματικό, είναι το χρώμα της κάρτας που έδειξε στις καθυστερήσεις προς τον Γκαρσία της ΑΕΚ αφού ενδεχομένως αντί κίτρινη να ήταν και κόκκινη λόγω του τρόπου που μάρκαρε τον αντίπαλο του. Χωρίς αυτή τη φάση βαθμολογείται με 8.3.

Γιαννάκης Αναστασίου: Δεν συνάντησε δύσκολη φάση στο ΔόξαΝέα Σαλαμίνα και η απόδοση του θεωρείται και είναι καλή με τη βαθμολογία του στο 8.3.

Κώστας Ψευδιώτης: Σε κακή βραδιά στο «Αμμόχωστος» για το Αλκή-Ε.Ν.Π αφού απέβαλε το Ριέρα χωρίς να κάνει φάουλ και αντίθετα ίσως να του έκαναν φάουλ και καταλόγισε πέναλτι για τη γηπεδούχο ομάδα δίχως να φανεί ότι έγινε παράβαση πάνω στον Σπόλιαριτς. Πέναλτι έπρεπε να δώσει για την Αλκή σε ανατροπή του Μπατάρα. Λάθη σημαντικά που περιορίζουν το βαθμό του στο 7.5.

Λεόντιος Τράττος: Εκανε 3-4 σημαντικά λάθη στο ΕρμήςΟμόνοια. Ήταν φάσεις με ξεκάθαρα φάουλ που δεν τα καταλόγισε και τον εξέθεσαν έστω αν δεν επηρέασαν την έκβαση του αγώνα. Η εμπειρία του Τράττου δεν δικαιολογεί αυτά τα λάθη. Ο βαθμός του περιορίζεται στο 8.2.