Αυτά είναι τα 3 πιο ξεκαρδιστικά ανέκδοτα του Γιάννη Σερβετά (Vids)

Βλέπεις τον Σερβετά να δίνει ρέστα και κρατάς την κοιλιά σου από τα γέλια.

Αν είχαμε 1994, θα μπορούσαμε να πούμε «Δικέ μου, είσαι κορυφή». Αν περνούσαμε στο 2003, κατά πάσα πιθανότητα θ’ αναφωνούσαμε «Τζάμι!». Σε περίπτωση που το ημερολόγιο έδειχνε 2009 θα φωνάζαμε «Τα σπάει!», ενώ αν είχαμε 2015 θα συμφωνούσαμε ότι «Δεν υπάρχει!».

Σ’ οποιαδήποτε περίοδο κι αν βλέπαμε ή ακούγαμε τον Γιάννη Σερβετά να λέει κάποιο ανέκδοτο, ένα είναι το σίγουρο: θα συμφωνούσαμε πως ο τύπος είναι αυτό που μικροί- όταν τρώγαμε βελανίδια στα δέντρα του χωριού μας και λίγο πριν κατεβούμε από τα δέντρα- λέγαμε “One of a kind”- μοναδικός στο είδος του.

Γιατί, βλέπετε, η ικανότητα του Γιάννη στο να «σωματοποιεί» τ’ ανέκδοτα παραπέμπει ευθέως σε θεόσταλτο ταλέντο που όμοιό του μάλλον δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα. Και ιδού οι αποδείξεις…

3) Το ψόφιο άλογο

Η γκάμα του περιλαμβάνει από μεθυσμένο, παπαγάλο, γυναίκες, μέχρι ξένες γλώσσες, βαρύμαγκα, Ελληνάρα και πολλές ακόμα «περσόνες». Καμία, ωστόσο, δεν μπορεί να συγκριθεί με τον κεκέ του Σερβετά.

2) Το χταπόδι

Αυτή είναι επιλογή με αμιγώς συναισθηματικά κριτήρια, καθώς το ίδιο το αστείο απλά δεν είναι… αστείο. Ωστόσο, εδώ ο Γιάννης ντεμπουτάρει  (στο περίπου…) στο γυαλί, με τον Θεσσαλονικιό να δίνει ρέστα στην παρουσίαση του ανέκδοτου.

Αν δεν ήταν αυτός, λογικά θα είχαμε στήσει πρόχειρα ικριώματα για εκείνον που τόλμησε να ξεστομίσει τέτοια πατάτα.

1) Τα πα-πα-πάκια

Γίνεται κάπως έτσι: φέρνουμε τη μια μας παλάμη πολύ κοντά με την άλλη, στο ύψος του προσώπου. Εν συνεχεία, τις ενώνουμε κι αρχίζουμε να χειροκροτούμε μέχρι να κοκκινίσουν τα χέρια μας.