Πελάτης έριξε νερό στο πάτωμα για να… γλιστρήσει και να πάρει αποζημίωση (vid)

Δεν έχει προηγούμενο η απίστευτη κομπίνα που έστησε ένας πελάτης σε ταχυφαγείο στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ με στόχο να πάρει χρηματική αποζημίωση λόγω αμέλειας του προσωπικού.

 

 

Πιο αναλυτικά, ο άντρας εμφανίζεται στο εσωτερικό του καταστήματος να βάζει νερό σε ένα ποτήρι από τους αυτόματους ψύκτες της επιχείρησης. Το βλέμμα του είναι αρκετά ύποπτο, προοικονομώντας κάτι από την ξεκαρδιστική συνέχεια, όμως η απροσεξία του να μην δει την κάμερα ασφαλείας, του στοίχισε ακριβά.

  •  

Ο 51χρονος enterpreuner, αφού βεβαιώνεται ότι είναι μόνος του στο χώρο χωρίς κάποιο αδιάκριτο βλέμμα, κάνει την κίνησή του. Χύνει επίτηδες το νερό που μόλις είχε βάλει στο ποτήρι στο πάτωμα μπροστά του κι αφού ετοιμάζεται για το «σάλτο μορτάλε», σωριάζεται στο έδαφος, προσποιούμενος ότι γλίστρησε.

Στη συνέχεια, καταφθάνουν γρήγορα στο πλάι του έντρομοι υπάλληλοι της επιχείρησης, με τον πελάτη να δηλώνει έτοιμος για μηνύσεις, ενώ απαίτησε και αποζημίωση για τον δήθεν τραυματισμό του.

Όμως, επειδή ο Θεός αγαπάει και τον νοικοκύρη, η εξέταση των καμερών ασφαλείας του καταστήματος, γρήγορα έβαλα τα πράγματα στην θέση τους και τον 51χρονο κομπιναδόρο στο εδώλιο του κατηγορουμένου, καθώς μόλις οι αρχές είδαν με τα μάτια τους το βίντεο, του απήγγειλαν κατηγορίες για ασφαλιστική απάτη.

Όπως είναι προφανές, το βίντεο κάνει τον γύρο των social media, με πολλούς χρήστες να αναρωτιούνται για το θέατρο που θα εμφανιστεί προσεχώς ο πρωταγωνιστής της σπαρταριστής υπόθεσης, ενώ σίγουρα πολλοί Έλληνες χρήστες θα βρουν τρανταχτές ομοιότητες με τον τρόπο που έχουν καταλογιστεί εκατοντάδες πέναλτι σε αναμετρήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Πληροφορίες: abcnews.go.com