Ιδιάκεθ: «Μεγάλη πρόκληση για εμάς» (pics&vid)

Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ μίλησε στην προγραμματισμένη διάσκεψη Τύπου για τα ΜΜΕ, λίγες ώρες πριν το «ντέρμπι» με την ΑΕΛ.

Στόχος της ΑΕΚ είναι το «τρίποντο» μέσα στο Τσίρειο για να ανέβει περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, όπως τόνισε ο έμπειρος τεχνικός, αλλά και ο Νταβίντ Καταλά που ήταν εκεί από τη μεριά των ποδοσφαιριστών.

Το Balla ήταν παρών στην αίθουσα της «ΑΕΚ Αρένα» και σας μετέφερε λεπτό προς λεπτό τις τοποθετήσεις.

RE-PLAY:

Από τη μεριά των πρωταγωνιστών θα μιλήσει το Νταβίντ Καταλά:

Αρχική τοποθέτηση: «Παίζουμε απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος αλλά θέλουμε την νίκη».

Για το τι άλλαξε το τελευταίο διάστημα: «Είναι όλα μαζί, όταν αλλάζει κάτι αλλάζουν όλα. Μας βοήθησαν τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι».

Για την σημασία των τελευταίων αγώνων και αν η ΑΕΚ μπορεί να ανέβει κι΄άλλο βαθμολογικά: «Είμαστε ζωντανοί στη μάχη που κάνουμε και θα τα δώσουμε όλα στα επόμενα παιχνίδια».

Δείτε τα videos:

Οι δηλώσεις του Ιμανόλ Ιδιάκεθ:

Η αρχική τοποθέτηση: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Είναι μια μεγάλη πρόκληση για μας. Βλέπουμε πόσο καλά παίζει φέτος. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο και θα κριθεί στις λεπτομέρειες αλλά θα είμαστε έτοιμοι».

Για τις απουσίες: «Δεν θα έχουμε στη διάθεση μας τους Σάστρε, Γκονζάλεθ και Φλοριάν».

Για το ματς που έρχεται: «Περιμένουμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Ίσως κριθεί σε μια στατική φάση ή ένα λάθος αντιπάλου. Υπάρχει ποιότητα και στις δύο ομάδες. Όποιος είναι πιο αποτελεσματικός θα κερδίσει».

Για το 10-0 έως τώρα στα τέρματα: «Είναι σημαντικό να σκοράρεις και να κρατήσεις το μηδέν σε τέτοια παιχνίδια. Όλα αυτά είναι σημαντικές λεπτομέρειες».

Δείτε το video: