Καθοριστικό ματς για την Εθνική Futsal με αντίπαλο την Αγγλία

Μετά το ισόπαλο 0-0 με τη Λετονία στην πρεμιέρα της Τετάρτης, νέος καθοριστικός αγώνας για την Εθνική μας ομάδα Ανδρών Futsal.

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής για το δεύτερο όμιλο της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου Futsal 2020 που φιλοξενείται στη Λετονία, σήμερα το απόγευμα η Κύπρος θα αντιμετωπίσει την Αγγλία σε καθοριστικό ραντεβού για το στόχο της πρόκρισης.

Ώρα έναρξης του αγώνα 16:30. Ενημέρωση από την ιστοσελίδα της ΚΟΠ. Η Εθνική μας θα κυνηγήσει νικηφόρο αποτέλεσμα που θα δημιουργήσει ισχυρές βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Αγγλία στην πρεμιέρα κέρδισε 4-1 το Γιβραλτάρ και διεκδικεί με τη σειρά της εισιτήριο πρόκρισης και ο απογευματινός αγώνας χαρακτηρίζεται τελικός και για την Αγγλία.

«Ο αγώνας με τη Λετονία τέλειωσε και από την ίδια ώρα γυρίσαμε σελίδα. Ο ένας βαθμός για ξεκίνημα μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμος, καθώς όλα είναι ανοικτά στον όμιλο μας και ο τελικός απολογισμός θα γίνει το Σάββατο.

Τα χρονικά περιθώρια είναι πιεστικά και πλέον μας απασχολεί μόνο ο τελικός με την Αγγλία. Στόχος μας είναι η νίκη που θα μας φέρει κοντά στην πρόκριση», δηλώνει χαρακτηριστικά ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Άθως Στυλιανού.

Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα και όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή είναι έτοιμοι να ενισχύσουν το πλάνο δράσης.

Η προϊστορία μας με την Αγγλία:
26.01.2013: Αγγλία – Κύπρος…2-1
21.10.2011: Αγγλία – Κύπρος…3-2
22.02.2009: Αγγλία – Κύπρος…4-2
07.01.2004: Αγγλία – Κύπρος…4-8

Απόψε για τον όμιλο μας θα διεξαχθεί επίσης ο αγώνας της Λετονίας με το Γιβραλτάρ (19:30). Το φινάλε είναι προγραμματισμένο το Σάββατο με τους αγώνες Κύπρος – Γιβραλτάρ και Λετονία – Αγγλία. Οι αγώνες διεξάγονται στην αίθουσα Zemgales Olympic Centre (στην πόλη Jelgava), χωρητικότητας 1774 θέσεων.

Οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης του ομίλου μας θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.