Ολυμπιακό Τουρνουά Τάεκβοντο με πάνω από 600 αθλητές στη Λάρνακα

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Αρχίζει μεθαύριο Παρασκευή στο στάδιο Κίτιον Λάρνακας το Παγκόσμιο Ολυμπιακό Τουρνουά Τάεκβοντο (G1 – Cyprus Open 2019), στο οποίο λαμβάνουν μέρος πάνω από 600 αθλητές / αθλήτριες, προπονητές και διεθνείς διαιτητές. 

Το πρόγραμμα της Παρασκευής περιλαμβάνει αγώνες Cadets και του Σαββάτου αγώνες Juniors. 

Το πρόγραμμα της Κυριακής που είναι και το κύριο και το πιο ενδιαφέρο του Ολυμπιακού αυτού πρωταθλήματος, περιλαμβάνει αγώνες Ανδρών / Γυναικών (Seniors), που αξίζει να σημειωθεί ότι η βαθμολογία των αγώνων αυτών είναι μέρος των κριτηρίων για Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020. 

Αναφέρουμε επίσης ότι στους αγώνες της Κυριακής θα πάρουν μέρος αρκετοί πρωταθλητές διάφορων Ηπείρων ως επίσης και η Σέρβα πρωταθλήτρια Tijana ‘Tica’ Bogdanovic που κέρδισε Αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 και οι κορυφαίοι πρωταθλητές της Κύπρου μεταξύ αυτών και η Κυριακή Κουττούκη η οποία έχει στο ενεργητικό της αρκετά Χρυσά μετάλλια στα πιο πάνω πρωταθλήματα.   

Στην φωτογραφία η Σέρβα Bogdanovic.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!