«Ανησυχούμε αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό»

Για όλα όσα αφορούν την Δόξα μίλησε  ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Χριστοδούλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον SuperSport fm 104.0

«Ο Πολ Μπατέν επιλέχθηκε ανάμεσα από αρκετούς και ευχόμαστε να κάνει αυτό που έκανε ο Σαντίκ. Τα στατιστικά του αυτό δείχνουν, ότι μπορεί να τα καταφέρει» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είναι στην Κύπρο, έχει προπονηθεί. Είχε διαφορές με την ομάδα του και ήρθαμε σε συνεννόηση με την ομάδα του, πληρώσαμε ένα μικρό ποσό και τον αποκτήσαμε».

Είναι έτοιμος ο Μπατέν;
«Είναι έτοιμος αλλά δεν είμαι προπονητής για να ξέρω αν θα είναι στην 11άδα. Υπάρχουν αρκετές μέρες μέχρι το παιχνίδι. Δεν στεκόμαστε στις απουσίες, έχουμε πλούσιο ρόστερ».

Έχετε μπροστά σας ένα δύσκολο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα
«Να συγχαρώ τη Νέα Σαλαμίνα που κάνει αξιοζήλευτη πορεία Σαλαμίνα. Είναι καλό να βλέπεις τους καλύτερους σου και να θέλεις να τους φτάσεις. Παιχνίδια εύκολα δεν υπάρχουν, παίζουμε στην έδρα μας και εμείς θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Αυτή η ομάδα είναι ικανή για τα καλύτερα αλλά και για τα χειρότερα. Είναι μικρές οι διαφορές. Ανησυχούμε αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. Ξέρουμε ότι αυτή η ομάδα δεν είναι ομάδα για να πέσει κατηγορία».

Βλέπουμε τους μικρούς να παίρνουν βαθμούς από τους μεγάλους, πως το ερμηνεύεται, δυνάμωσαν οι μικροί ή έπεσε η ποιότητα στους μεγάλους;
«Θεωρώ ότι έχουν μεγαλώσει οι μικροί. Οι μεγάλοι δεν μπορούν να μεγαλώσουν άλλο, είναι στα όρια τους».

Κόψατε και την Βασιλόπιτα σας τα προσφυγικά σωματεία…
«Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση, ήταν όλοι παρόντες. Κόψαμε την Βασιλόπιτα. Ευχαριστούμε τον Κίκη Φιλίππου που μας φιλοξένησε»

Για το γήπεδο σας στην Περιστερώνα, μέχρι που βρίσκονται τα πράγματα;
«Περιμένουμε κάποια διαδικαστικά και ελπίζουμε μέχρι το καλοκαίρι να ξεκινήσουμε. Ο πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης τήρησε το λόγο του».