Τέλος από την Ινδία ο Κωνσταντινίδης – Νέες προκλήσεις μπροστά του (pic)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Ο Στιβ Κωνσταντινίδης «έκλεισε» από επιλογή ένα κεφάλαιο στην καριέρα του, αφού αποχώρησε από τον πάγκο της Ινδίας μετά την παρουσία στο Asian Cup 2019.

Ο Αγγλοκύπριος τεχνικός, που έγινε ο μακροβιότερος ξένος «εκλέκτορας» στην ασιατική χώρα, εξήγησε τους λόγους της απόφασης του, μέσα από ανάρτηση.

Αναλυτικά: «Ήταν ένας μνημειώδης κύκλος τεσσάρων χρόνων για όλους όσους εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο της Ινδίας και αποφάσισα ότι είναι καιρός να αποχωρήσω στο τέλος του συμβολαίο μου, που θα είναι επίσημα στις 31 Ιανουαρίου.

Είμαι πολύ περήφανος για τα επιτεύγματά μας και ειδικά για τους παίκτες που μου έδωσαν τα πάντα κάθε μέρα», τόνισε σχετικά και συμπλήρωσε:

«Οι νίκες μας στο SAFF 2016, στο Tri Nations 2017, στο Intercontinental Cup 2018 και η πρόκριση για το Ασιατικό Κύπελλο 2019 όπου κερδίσαμε τον πρώτο μας αγώνα στον θεσμό σε 55 χρόνια θα μείνουν αξέχαστα. Όλα αυτά, ενώ πήραμε την Ινδία από το 173 στο 96 στην κατάταξη της FIFA, στην υψηλότερη θέση της. Ήρθε η ώρα να περάσω λίγο χρόνο με την οικογένειά μου και να ετοιμαστώ για την επόμενη πρόκληση που περιμένει». 

Περιμένουμε ποια θα είναι η επόμενη επιλογή του έμπειρου τεχνικού, λέτε να τον δούμε σε μεγάλη ομάδα ή στην Εθνική μας; Οι απαντήσεις στο… μέλλον!

Δείτε το ποστ: