Έτσι αξιολογούμε τους ρεφ…

Η ανάλυση-αξιολόγηση της απόδοσης των διαιτητών στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta έχει ως ακολούθως:

Ο Γιώργος Νικολάου ήταν ιδιαίτερα καλός στο Νέα ΣαλαμίναΕρμής. Σωστός στην υπόδειξη του πέναλτι για τους γηπεδούχους όπως και στις άλλες αποφάσεις του και η βαθμολογία του μπορεί να αγγίξει και το 8.4.

Ο Κυριάκος Χριστοδούλου στο ΑπόλλωνΔόξα έχασε ορισμένες φάσεις και ειδικά κάποια φάουλ και κίτρινες κάρτες, όμως μία γενική αξιολόγηση οδηγεί στην άποψη ότι έκανε καλή διαιτησία και αφήνει ελπίδες για να γίνει καλύτερος. Η βαθμολογία του φτάνει μέχρι το 8.2.

Ο Βασίλης Δημητρίου στο ΠάφοςΟμόνοια σφύριξε το πέναλτι για τους γηπεδούχους σε μία φάση η οποία το δικαιώνει αφού ο Βύντρα ανάτρεψε τον Ράσιτς. Κανένα άλλο σημείο δεν προέκυψε που να επιβαρύνει τη διαιτησία παρόλο ότι οι γηπεδούχοι διεκδίκησαν ακόμα ένα πέναλτι σε μία όμως δύσκολη φάση. Ο βαθμός του διαιτητή πάει στο 8.3.

Ο Τιμόθεος Χριστοφή στο ΑΕΚΑνόρθωση δεν διαχειρίστηκε με επιτυχία τον έλεγχο στον πειθαρχικό τομέα. Έχασε φάσεις ενώ υπέδειξε κάποια σκληρά φάουλ χωρίς να κάνει χρήση της κάρτας και έδωσε κάποια άλλα με ευκολία χωρίς να γίνουν παραβάσεις. Η βαθμολογία του στο 8.2.

Ο Χρυσοβαλάντης Θεουλή, έκανε καλή προσπάθεια στο Ε.Ν.Π-ΑΕΛ χωρίς όμως να αγγίξει το τέλειο. Δίστασε να βγάλει κίτρινες εκεί που έπρεπε παρόλο ότι σχεδόν όλα τα σφυρίγματα του ήταν σωστά. Η βαθμολογία του στο 8.3.

Ο Ροβέρτος Κώστα στο ΑΠΟΕΛΑλκή στάθηκε πολύ καλά παρά το ότι συνάντησε πολλές δύσκολες φάσεις. Είχε σωστές υποδείξεις και τα λάθη του ήταν ελάχιστα. Βαθμολογείται με 8.3.