Ανακοίνωσε Κάμπελ η Λεόν (vid)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η Λεόν ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος θα αγωνίζεται στον μεξικανικό σύλλογο για τον επόμενο ενάμιση χρόνο με τη μορφή δανεισμού.

Ο Κοσταρικανός πρώην άσος του Ολυμπιακού αναμενόταν στο Μεξικό για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του στη Λεόν από την ιταλική Φροζινόνε. Η Λεόν ανακοίνωσε την απόκτησή του με τον Κάμπελ να αφήνει την Ευρώπη για τους επόμενους 18 μήνες.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και έχω φιλοδοξίες να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που έδειξε σε μένα η Λεόν. Το μεξικανικό πρωτάθλημα είναι ένα από τα καλύτερα του πλανήτη. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και είναι αυτό που αναζητεί κάθε ποδοσφαιριστής για να πετύχει τους υψηλότερους στόχους του. Θα δουλέψω με αφοσίωση και ταπεινότητα για να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει τους στόχους του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός.

Δείτε το post:

Η παρουσίαση της μεταγραφής του Κάμπελ από τη Λεόν έγινε κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης του συλλόγου, όπου και αποκάλυψαν τη φανέλα που θα φοράει με τη μεξικανική ομάδα ο Κοσταρικανός άσος.

Δείτε το post:

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!