Τι ετοιμάζει ο νέος πρόεδρος του ΚΟΑ για τους φιλάθλους;

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Εποχή Ανδρέα Μιχαηλίδη στον ΚΟΑ από τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου.

Ο νέος πρόεδρος του ΚΟΑ που προέρχεται από το χώρο του ποδοσφαίρου αρχίζει τη δράση του με στόχο να βελτιώσει κάποια κακώς έχοντα στο άθλημα με πρώτο και βασικότερο την αποχή των φιλάθλων.

Οι πληροφορίες μας, θέλουν τον Ανδρέα να έχει ήδη ανταλλάξει εισηγήσεις με τον αρμόδιο υπουργό Ιωνά Νικολάου όπως επίσης με προέδρους ομάδων και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα τις δημοσιοποιήσει.

Οι ίδιες πληροφορίες, λένε ότι οι φίλαθλοι γενικά θα ενημερωθούν για ορισμένα νέα σημεία που αφορούν την κάρτα φιλάθλου και όχι μόνο και ίσως αν όλα πάνε καλά να αλλάξει το σκηνικό εν όψει της β΄φάσης του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος.

Δεν μιλάμε για κατάργηση της κάρτας φιλάθλους αλλά για τροποποίηση ορισμένων όρων που την συνοδεύουν.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!