ΚΟΕ: Βραβεύει τους καλύτερους Εφήβους – Νεάνιδες 2018

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή πραγματοποιεί την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο (7.00 μ.μ.), την Τελετή Βράβευσης των Κορυφαίων Εφήβων-Νεανίδων 2018, σε έναν ετήσιο θεσμό που καθιερώθηκε το 1985 κατα την διάρκεια της οποία θα απονεμηθούν επίσης τα Βραβεία «Γλαύκος Κληρίδης» στον καλύτερο αθλητή και την καλύτερη αθλήτρια της χρονιάς.

Παράλληλα στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το Εκτελεστικό Συμβούλιο αποφάσισε να τιμήσει τον τέως Πρόεδρο της ΚΟΕΑΣ Αντώνη Δράκο που πρόσφατα ολοκλήρωσε την πολυετή παρουσία του στην ηγεσία της Ομοσπονδίας Στίβου, τον Γυμναστικό Σύλλογο Ευαγόρα (ΓΣΕ) για τα 100 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς και τον Ιστιοπλόο Τότη Ιορδάνους με το βραβείο Fair Play. Ο αθλητής θα προταθεί επίσης και για το αντίστοιχο παγκόσμιο βραβείο της Διεθνούς Επιτροπής “Fair Play”.

Σε ότι αφορά τις βραβεύσεις Εφήβων-Νεανίδων 2018, 34 αθλητικές ομοσπονδίες ατομικών και ομαδικών αθλημάτων απέστειλαν τις προτάσεις τους για τους καλύτερους σε κάθε άθλημα, μέσα από τις οποίες θα αναδειχθούν ο καλύτερος Έφηβος και η καλύτερη Νεάνιδα όπως επίσης οι καλύτεροι των ομαδικών αθλημάτων. Επιπρόσθετα θα απονεμηθούν τα βραβεία «Αντώνης Παπαδόπουλος» και «Μαριάννα Ζαχαριάδη» στον καλύτερο Εφήβο αθλητή και την καλύτερη Νεάνιδα αθλήτρια Στίβου, καθώς και το βραβείο «Πεύκιος Γεωργιάδης» στον αθλητή που συνδυάζει τις αγωνιστικές επιτυχίες με τις άριστες επιδόσεις στο σχολείο.

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί για να παραστούν μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Δρ Κώστας Χαμπιαούρης, ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα Αθλητισμού Φοίβος Ζαχαριάδης, τα Μέλη της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, και ο νέος Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Ανδρέας Μιχαηλίδης.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Cashback που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!