Εδώ «παίζει μόνος» του ο Παπασταύρου

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Μπορεί να περνά απαρατήρητο σε πολλούς όμως όσοι είναι στο χώρο των ακαδημιών το συζητούν και το θεωρούν μεγάλης σημασίας.

Η Ομόνοια ξεκίνησε εδώ και λίγους μήνες να σαρώνει κυριολεκτικά κάθε νεαρό ποδοσφαιριστή που δείχνει αξιόλογο ταλέντο. Με την πλήρη έγκριση του Σταύρου Παπασταύρου τα λαγωνικά των πρασίνων κτενίζουν όλη την Κύπρο για να βρουν τα αυριανά ταλέντα και έχει ήδη προστεθεί στην πράσινη ακαδημία νέο αίμα από άλλες ομάδες.

Δίνει συμβόλαια στους μικρούς η διοίκηση που φιλοδοξεί να αποκτήσει ταλέντα τα οποία έχουν μεταπολιτική αξία. Οι πληροφορίες θέλουν την Ομόνοια να έκανε μεταγραφές από όλε στις πόλεις της Κύπρου αρπάζοντας κυριολεκτικά ταλέντα για τα οποία όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!