Τα παιχνίδια που ίσως κρίνουν την εξάδα για την Ομόνοια

Η Ομόνοια πήρε τη νίκη κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, η οποία ήταν μονόδρομος και πλέον βλέπει τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο την Πάφο εκτός έδρας όπου ζητούμενο είναι και πάλι οι τρεις βαθμοί αν θέλει να μείνει στο κόλπο για είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Είναι γεγονός πως οι πράσινοι με τη νίκη και τα τρία τέρματα που πέτυχαν κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, απέκτησαν περισσότερη αυτοπεποίθηση και δυναμική ενόψει τον επόμενων αγώνων. Η Ομόνοια έχει στο πρόγραμμα της για την συνέχεια, Πάφο, Ερμή και Δόξα. Παιχνίδια που καλείται να κερδίσει για να έχει κέρδος από απώλειες των ομάδων που χτυπούν μαζί της εξάδα και θα δώσουν παιχνίδια μεταξύ τους. Θυμίζουμε πως στις δύο τελευταίες αγωνιστικές πριν το τέλος της πρώτης φάσης η Ομόνοια κοντράρεται με την Ανόρθωση εκτός και με την ΑΕΛ εντός. Συνεπώς τα επόμενα τρία παιχνίδια είναι σημαντικά για την πορεία που θα έχει στην συνέχεια η ομάδα των πρασίνων.

Στα αγωνιστικά ο Γιάννης Αναστασίου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ματ Ντάρμπισαϊαρ για την έξοδο στο Στέλιος Κυριακίδης με αντίπαλο την Πάφο ενώ θα απουσιάσει και ο τιμωρημένος Άλεξ Σοάρες. Στα θετικά η επιστροφή του Κούσουλου. Μοιρασμένες πιθανότητες έχουν για να προάβουν τον αγώνα της 18ης αγωνιστικής οι Ζίβετς και Τζιωνής.

Όσον αφορά την 4η μεταγραφή στην Ομόνοια το ψάχνουν για ποδοσφαιριστή που να μπορεί να αγωνίζεται τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στα φτερά. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα γίνει μεταγραφή για χάρη της μεταγραφής. Λάρκου και Αναστασίου το ψάχνουν καθημερινά, και αν βρεθεί κάτι αξιόλογο που να μπορεί να δώσει άμεσα λύσεις τότε θα γίνει ακόμα μία προσθήκη στο πράσινο ρόστερ.

Αντώνης Κέστας