Να περάσει στην… αντεπίθεση

H AEK έχει έναν αγώνα πρόκληση στο πρόγραμμα της. Η 18η αγωνιστική θα την βρει να υποδέχεται την Ανόρθωση στην «Αρένα» στη κόντρα της τέταρτης θέσης.

Οι Λαρνακείς με τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ στον πάγκο ξέσπασαν και ανακουφίστηκαν, καθώς έβγαλαν ένα πρόσωπο που έλειπε εδώ και αρκετό καιρό από την ομάδα. Την Τετάρτη (23/1) οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν το ρεπό τους, με σκοπό να ηρεμήσουν και να επιστρέψουν για την τελική ευθεία της προετοιμασίας τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι «κιτρινοπράσινοι» επιθυμούν να υπερασπιστούν το τρόπαιο που έχουν, αλλά και να πλησιάσουν την τριάδα των πρωτοπόρων, σε μία αντεπίθεση που αναμένεται να ξεκινήσει από την επόμενη προγραμματισμένη «μάχη».

Ο Βάσκος στο «ντέρμπι» της Κυριακής (27/1) θα έχει επιστροφές αλλά και απουσίες. Πιο αναλυτικά, μέσα θα βρίσκεται ο Τρουγιόλς που επέστρεψε φουριόζος, ενώ οι Σάστρε, Ιγκόρ, Αντωνιάδης και Γκονζάλες έμειναν εκτός αποστολής και η κατάστασή τους θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες, με τους δύο πρώτους να έχουν αρκετές πιθανότητες επιστροφής, ένα γεγονός που θα δώσει λύσεις στον φιλόδοξο τεχνικό.

Κυριάκος Αποστόλου