Μπροστά σε μία πρόκληση…

Η Ένωση μπορεί να βρίσκεται με τη θηλιά στο λαιμό όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία, ωστόσο βρίσκεται μπροστά σε μία πρόκληση. 

Οι «βυσσινί» ψάχνουν τη μεγάλη πρόκριση απέναντι στην Ανόρθωση, την οποία και σόκαραν μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την πρώτη δοκιμασία του κυπέλλου, αφού πήραν σπουδαία νίκη (2-3) που τους δίνει ελπίδες για την οκτάδα.

Οι νεοφώτιστοι ηττήθηκαν στα πλαίσια του πρωταθλήματος, αλλά τώρα έχουν την ευκαιρία να πάρουν το… αίμα τους πίσω, αφήνοντας εκτός τους «μπλε» που από την αρχή της χρονιάς υπολογίζουν στον θεσμό για διάκριση.

Το σύνολο του Φελκ έχει απουσίες και μάλιστα σημαντικές, αλλά με την στήριξη του κόσμου μπορεί να κρατηθεί η διαφορά και να περάσει στην επόμενη φάση. Στο «στρατόπεδο» το κλίμα είναι καλό, ενώ υπάρχει πίστη που θα επιτευχθούν όλοι οι στόχοι στο φινάλε μίας δύσκολης σεζόν.

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα εκτός της φαρέτρας βρίσκονται οι Ανδρέου και Μαϊσουράτζε, με τον τελευταίο να αποτελεί πλήγμα. Τέλος, ο Ρασμούσεν μάλλον δεν θα προλάβει διότι δεν ανάρρωσε πλήρως από τον τραυματισμό που αποκόμισε την προηγούμενη εβδομάδα.

Κυριάκος Αποστόλου