«Αρέσει ο Ασούμπρε…»

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Δημήτρης Λάζος, αναφέρθηκε για την περίπτωση του Ζιαν Λουκ Ασούμπρε.

«Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό μέχρι στιγμής. Ο ποδοσφαιριστής αρέσει στον Σάββα Πουρσαϊτίδη, όμως υπάρχουν και άλλα κριτήρια. Είναι και το οικονομικό. Έχουμε πραγματοποιήσει ήδη τρεις μεταγραφές. Θέλουμε να μείνουμε στον προϋπολογισμό που έχουμε για να ανεβάζουμε την ομάδα ένα σκαλί πιο πάνω κάθε χρόνο. Για να γίνεται αυτό δεν πρέπει να γίνονται υπερβάσεις. Θέλουμε να βλέπουμε μακροπρόθεσμα».

Για την αποχώρηση του Αζίζ…

«Δεν πρόσφερε αυτά που περιμέναμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Λύθηκε η συνεργασία και προχωράμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Όποιοι δεν μπορούν να μας βοηθήσουν θα φεύγουν».

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!