Συγκίνηση στη Ναντ, οπαδοί συγκεντρώθηκαν για τον Σάλα (vid)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός ο Εμιλιάνο Σάλα μειώνονται κάθε λεπτό που περνάει και συγκινημένοι οι οπαδοί της Ναντ συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης για τον Αργεντίνο.

Οι αρχές διάσωσης ανακοίνωσαν ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροπλάνου στο οποίο επέβαινε ο Εμιλιάνο Σάλα σταμάτησαν για σήμερα και θα συνεχιστούν με την ανατολή του ηλίου αύριο και κάθε λεπτό που περνάει οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί οι επιβαίνοντες μειώνονται δραστικά.

Οι οπαδοί της Ναντ, στην οποία ανήκε μέχρι πριν λίγες ημέρες ο Αργεντίνος επιθετικός, συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της πόλης, φωνάζοντας το όνομά του. Η συγκίνηση ήταν μεγάλη και όλοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που έχει συμβεί…

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!