Γεμίζει το «οπλοστάσιο»

Γεμίζει το οπλοστάσιο του Σωφρόνη Αυγουστή που βλέπει με ικανοποίηση αρκετούς ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν και να τέθονται στην διάθεσή του, για να συνεχίσει χωρίς προβλήματα το κυνήγι του τίτλου.

Επιτέλους επιστροφές στον Απόλλωνα, με τους Άντον Μάγκλιτσα, Χάμπο Κυριάκου να επιστρέφουν σίγουρα, ενώ πολύ πιθανό είναι να δούμε και τους Παπουλή και Φοπαλά έτοιμους για το παιχνίδι με την Δόξα.

Η ατυχία χτύπησε πολλές φορές την πόρτα του Απόλλωνα, όπως και η πρόσφατη περίπτωση του Κερμπρ, για τον οποίο ψάχνεται για αντικαταστάτη. Παρόλα αυτά, η ομάδα της Λεμεσού παραμένει κοντά στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος και έχει ελπίδες πως τόσο στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, όσο και στα πλέι οφ στη συνέχεια, θα καταφέρει να ανατρέψει τα δεδομένα και να φτάσει στην πολυπόθητη κατάκτησή του.

Στα θετικά της σεζόν θα πρέπει να καταγραφτεί η διαχείρηση του υλικού που κάνει ο Κύπριος προπονητής, ο οποίος όποιον ποδοσφαιριστή έχει ρίξει στην «μάχη», δείχνει πως είναι ετοιμοπόλεμος! Ένα μικρό παράδειγμα είναι οι Ντανίλο Σπόλιαριτς και Κέβιν Ουαντραόγκο.