Ο έλεγχος των ρεφ

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Έτσι είδαμε την απόδοση των διαιτητών στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Cyta.

Νικόλας Νεοκλέους: Σχεδόν αλάνθαστος στο ΟμόνοιαΝέα Σαλαμίνα. Παρουσιάστηκε σε πολύ καλή μέρα και με σωστή παρακολούθηση του ρυθμού και των φάσεων, δεν είχε κανένα πρόβλημα να περάσει απαρατήρητος από το ΓΣΠ και να ανεβάζει τη βαθμολογία του στο 8.4.

Χρυσοβαλάντης Θεουλή: Έδωσε το πέναλτι στον Ερμή, βλέποντας προφανώς παράβαση από το Σακέτι. Ήταν η μοναδική δύσκολη φάση του αγώνα που έγινε στο «Αμμόχωστος» και από την στιγμή που αποδειχθεί σωστός παίρνει βαθμό 8.3.

Γιώργος Νικολάου: Στο πιο δύσκολο ματς της αγωνιστικής. Το ΑΕΛΑΠΟΕΛ ανέδειξε φάσεις δύσκολες με αποκορύφωμα το πέναλτι και τις δύο κόκκινες κάρτες.

‘Ηταν σε σωστή θέση ο διαιτητής και έδειξε αποφασιστικότητα στα σφυρίγματα του με αποτέλεσμα να φέρει σε πέρας την αποστολή του καταγράφοντας πολύ καλή διαιτησία η οποία βαθμολογείται με 8.4.

Λεόντιος Τράττος: Δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και έκανε σημαντικά λάθη στο ΑλκήΠάφος. Δύο φορές δίστασε να δώσει πέναλτι, ένα για κάθε ομάδα ενώ δεν τιμώρησε σωστά σκληρά φάουλ που προνοούσαν χρήση κόκκινης κάρτας. Γενικά, απέτυχα στο έργο του και η βαθμολογία του πάει μέχρι το 7.8.

Λούκας Σωτηρίου: Έπιασε σωστά τη φάση του πέναλτι για την Ανόρθωση. Το πόδι του επιθετικού (Μιχάλης Ιωάννου) ήταν στη γραμμή της περιοχής όταν ανατράπηκε από τον Αμπαρτζουμιάν και σωστά υπέδειξε την εσχάτη των ποινών.

Στα υπόλοιπα σφυρίγματα του, ήταν επίσης σωστός και η βαθμολογία του πάει στο 8.3.

Αβραάμ Τσούκκας: Πολύ καλή η διαιτησία του Αβραάμ Τσούκκα στο ΔόξαΑΕΚ. Κατάφερε να περάσει με επιτυχία τον αγώνα και βαθμολογείται με 8.3.