Η ευτυχία ενός πιτσιρίκου που κοιτάζει στα μάτια τον Πασχαλάκη (pic)

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευσε μια φωτογραφία από αυτές τις στιγμές που αποδεικνύουν γιατί το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό άθλημα και γιατί οι πρωταγωνιστές του μπορούν να γίνουν… τεράστιοι στα μάτια ενός παιδιού…

 

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, υπογράφει ένα αυτόγραφο για έναν μικρό του θαυμαστή και οπαδό του ΠΑΟΚ.

Τι πιο φυσιολογικό;

Κι όμως, σε μια δεύτερη ανάγνωση και μια δεύτερη, βαθύτερη ματιά της φωτογραφίας, είναι τρομερό το συναίσθημα που αποπνέει ο πιτσιρίκος που βλέπει μπροστά του ένα από τα ινδάλματά του.

Κάποιες φορές, δεν χρειάζεται τίποτα παραπάνω από τους επαγγελματίες αθλητές. Δυο λεπτά χρόνου, ένα χαμόγελο, μια μικρή κουβέντα κι ένα αυτόγραφο που τα παιδιά θα κρατούν φυλαχτό. Κι αυτά τα δέχθηκε με τεράστια χαρά ο πιτσιρίκος της φωτογραφίας που δημοσίευσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον Πασχαλάκη να κάνει το πιο ανθρώπινο… Να χαρίζει λίγες στιγμές σε ένα παιδί…

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!