Ο Σιόντης συνεχάρη τον Φορτούνη για το fair play του!

 

Ο Στέφανος Σιόντης έδωσε συγχαρητήρια στον Φορτούνη για την φάση που πέταξε έξω την μπάλα όταν είχε χτυπήσει ο Μπουκουβάλας και μάλιστα χειροκροτήθηκε από την εξέδρα του ΠΑΣ.

 

Ο Σιόντης τόνισε στη NOVA:
Για την ενέργεια του Φορτούνη: Πολλά μπράβο. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Θα έπρεπε να βγάλουμε και εμείς την μπάλα νωρίτερα,  αλλά δεν το κάναμε. Είναι αξιέπαινη ενέργεια.
Για την καλύτερη εικόνα που είχαν σε σχέση με την ΑΕΚ: Είχαμε ένα διαφορετικό πλάνο. Δώσαμε κατοχή στον Ολυμπιακό και ψάξαμε παιχνίδι στις αντεπιθέσεις. Τις βρήκαμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε φάσεις. Θέλαμε να αφήσουμε πίσω το ματς με την ΑΕΚ και να παρουσιαστούμε καλύτεροι κάτι που το κάναμε σε μεγάλο βαθμό.
Για το 3-5-2: Το έπαιζε αυτό το σύστημα και τα προηγούμενα χρόνια. Το ξέρει η ομάδα. Κούμπωσε καλύτερα στην τακτική μας και για αυτό παρουσιαστήκαμε και βελτιωμένοι. Κάθε ματς όμως χρειάζεται διαφορετική τακτική. Είναι ένας λόγος που παρουσιαστήκαμε καλύτεροι.
Για το πιο θεωρεί κομβικό σημείο του αγώνα: Κομβική ήταν η ευκαιρία του Παμλίδη. Αν γινόταν το 2-1 θα μας έδινε ώθηση, θα ήταν διαφορετική η συνέχεια. Επίσης το αυτογκολ ήταν κομβικό. Ο Ολυμπιακός είναι ποιοτικός, περιμέναμε με να βγάλει ευκαιρίες, όπως έκανε και πέτυχε δεύτερο γκολ.
Για το εάν φοβάται υποβιβασμό και αν είναι κρίσιμο ματς με τον Απόλλωνα: Αδιαμβισβήτητα. Είναι κομβικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα και έτσι πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Είναι μια ομάδα που είναι χαμηλά, αλλά ενισχύθηκε και είναι επικίνδυνη. Πρέπει από αυτό το παιχνίδι να κάνουμε μια νέα αρχή.
Για το αν είναι μικρές λεπτομέρειες αυτές που κρίνουν την… μάχη της ουράς: Υπάρχουν μικρές διαφορές και λεπτομέρειες που κρίνουν ματς. Πρέπει να βελτιωθούμε στον δεύτερο γύρο. Πρέπει να κάνουμε ξανά χαρούμενη την πόλη, τους φιλάθλους μας. Να φεύγουν από το γήπεδο χαρούμενοι. Να επιστρέψουν τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους.
Για τον Μάνο: Είναι ένα παιδί που θα βοηθήσει & ένα παιδί με μεγάλες φιλοδοξίες. Έχει πολλά πράγματα που μπορεί να δώσει σε εμάς. Τον γνωρίζω από τη Βέροια, έχει φανταστική εξέλιξη. Δεν το περίμενα. Τα αποδυτήρια θα τον βοηθήσουν να εγκλιματιστεί άμεσα”.
Για το αν έχει επανέλθει η ηρεμία στα αποδυτήρια της ομάδας: Η ηρεμία δεν θα επανέλθει αν δεν ξεφύγουμε από την θέση που είμαστε. Αυτό που έκανε ο κόσμος μας πείσμωσε. Θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μας ταρακούνησε η αντίδρασή του κόσμου στο ματς με την ΑΕΚ. Αποσπάσαμε ένα χλιαρό χειροκρότημα με την εμφάνιση απόψε, αλλά θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες.