Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου.

-Για το αίτημα για αλλαγή ημέρας του αγώνα με την Καρμιώτισσα: «Καταθέσαμε αίτημα στην ΚΟΠ από την Τρίτη και περιμένουμε απάντηση. Δεν νομίζω ότι η στάση της ΚΟΠ δείχνει σεβασμό στη λαοφιλέστερη ομάδα του τόπου. Καθόρισε τους αγώνες δύο ομάδων που έχουν των δύο στόχο σε διαφορετικές μέρες. Δημιουργεί προκατάληψη κι αυξάνει την καχυποψία. Έπρεπε η ΚΟΠ να ήταν η πρώτη που να διασφάλιζε τον υγιή ανταγωνισμό. Η ΚΟΠ βιάστηκε να ανακοινώσει το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής. Έγινε το λάθος και μετά η δικαιολογία της ΚΟΠ είναι ότι η Αστυνομία δεν δέχεται να διεξαχθούν δύο αγώνες την ίδια μέρα στην ίδια πόλη. Το ΑΕΛΑπόλλων και το Καρμιώτισσα-Ομόνοια. Για να διευκολύνουμε το έργο της αστυνομίας εισηγήθηκε να διεξαχθούν τα δύο παιχνίδια μες διαφορά ωρών αλλά φαίνεται ότι δεν θα γίνει αποδεκτό. Χθες έγιναν στη Λάρνακα δύο αγώνες σε δύο στάδια σε πολύ κοντινή απόσταση και η Αστυνομία δεν είχε πρόβλημα να τους αστυνομεύσει, αλλά σύμφωνα με την ΚΟΠ έχει πρόβλημα όταν παίζει η Ομόνοια. Στο μεταξύ, ο Απόλλων θα αγωνιστεί χωρίς οπαδούς στο δικό του παιχνίδι. Η ΚΟΠ οφείλει να το κάνει, να διασφαλίσει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Σε αυτήν βαραίνει αποκλειστικά η ευθύνη. Δυο μέρες πριν τον αγώνα κι ακόμη δεν μας έχει απαντήσει, είναι απαράδεκτα κι αστεία πράγματα. Από τη Νέα Σαλαμίνα μας έχουν πει ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα εκ μέρους τους. Αναμένουμε ότι η ΚΟΠ θα προστατεύσει το ποδόσφαιρο. Λυπούμαστε που σε μια μέρα που η Κύπρος θρηνεί, να αναγκαζόμαστε να κάνουμε μία τέτοια παρέμβαση».

-Για τα αγωνιστικά: «Ο Ανσαριφάρντ αναμενόταν ότι θα προπονηθεί σήμερα κανονικά. Ο τραυματισμός του δεν φαίνεται να είναι κάτι το σοβαρό. Θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα. Ο Ψάλτης δυστυχώς έχει ένα σοβαρό τραυματισμό, πιθανότατα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Είναι στον τένοντα ορθού μηριαίου».

-Για τον τεχνικό διευθυντή: «Να αναμένει ο κόσμος τις επίσημες τοποθετήσεις της ομάδας. Έχουμε τοποθετηθεί πρόσφατα γι’ αυτό το θέμα, παρακαλούμε τον κόσμο μας να περιμένει».

-Για τις επαφές σωματείου-εταιρείας: «Θα μπορούμε να πούμε περισσότερα όταν με το καλό ολοκληρωθούν οι επαφές και οι συζητήσεις που γίνονται».