Ο Μάνουελ Τόρες ήταν από τους ποδοσφαιριστές που δεν έκαναν την καλύτερη τους χρονιά παρά τις ευκαιρίες που πήρε. Ο Ισπανός ήταν σκιά του εαυτού του φέτος, μετρώντας 23 συμμετοχές, 1 γκολ και 2 μόλις ασίστ και αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές.
Η «απώλεια» του περσινού καλού Τόρες φάνηκε πολύ στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας. Για να δώσουμε την σύγκριση πέρσι, είχε 5 γκολ και 13 ασίστ συνολικά.  Αυτό μπορούμε να το αναλύσουμε ακόμα περισσότερο, αν δούμε σε τι ποσοστό των τερμάτων ήταν αναμεμειγμένος. Η σύγκριση είναι μάλλον απογοητευτική αφού πέρσι ο Τόρες είχε εμπλακεί άμεσα ή έμμεσα στο 31% των γκολ που πέτυχε η ΑΕΛ ενώ φέτος αυτό το ποσοστό έπεσε δραματικά στο 7%.
Από αυτά τα στοιχεία φαίνεται και η μέτρια έως κακή χρονιά που είχε ο ίδιος και γενικότερα η ομάδα. Ο Ισπανός που δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι στην ομάδα και του χρόνου, θα πρέπει να… αλλάξει ταχύτητα, τη νέα χρονιά, αν παραμείνει στο ρόστερ.  Αν θα μιλούσαμε για τον Τόρες του 2020/21 η επιλογή θα ήταν πολύ εύκολη για την παραμονή του στην ομάδα. Από την στιγμή που μιλάμε για τον Τόρες του 2021/22 τα πράγματα. Επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει είναι η αλήθεια για τον ποδοσφαιριστή, όπως και για κανένα άλλο, όσο αφορά την παραμονή του ή όχι στην ομάδα.
Αριστείδου Μιχαήλ