Παχίπης μέχρι το 2020! (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας με ανακοίνωσή του ενημερώνει για την απόκτηση του 24χρονου Κύπριου ποδοσφαιριστή, Ανδρέα Παχίππη.

Αναλυτικά

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΧΙΠΠΗ. Ο 24χρονος Κύπριος άσος υπέγραψε συμβόλαιο χρονικής διάρκειας 1,5 έτους έως το καλοκαίρι του 2020.

Ο Ανδρέας Παχίππης είναι γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου 1994 και αγωνίζεται ως κεντρικός και αμυντικός μέσος.
Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της ΜΠΛΑΚΜΠΟΥΛ Αγγλίας, όπου έκανε και τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Ακολούθησαν διάφορες ομάδες στο εξωτερικό μέχρι τα 21 του χρόνια εως ότου αποφάσισε τον επαναπατρισμό του, όπου και εντάχθηκε στην ομάδα του Άρη Λεμεσού μετρώντας αρκετές συμμετοχές σε 1η και 2η Κατηγορία για περίπου 3 χρόνια και το καλοκαίρι του 2018. Το προηγούμενο μισό μέχρι και πριν λίγες μέρες τον βρίσκει να αγωνίζεται με τα χρώματα της Δόξας Κατοκοπιάς όπου και έμεινε ελεύθερος υπογράφοντας με την ομάδα μας.

Ανδρέα Παχίππη, καλώς όρισες στην μεγάλη οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Γερός και δυνατός και κάθε επιτυχία με την Μαυροπράσινη φανέλα.