«Δεν είμαι ικανοποιημένος από τους βαθμούς που πήραμε μέχρι τώρα»

Ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για το παιχνίδι με την Ένωση στο Παραλίμνι, τη συνέχεια στο πρωτάθλημα και τον Σαντίκ.

«Πετύχαμε μια πολύ μεγάλη νίκη. Μας επιτρέπει να αναπνέουμε πιο ελεύθερα, ωστόσο δε λέει τίποτα, παρά μόνο το ότι είναι τρεις βαθμοί», ανέφερε αρχικά.

Για τη διαιτησία του αγώνα και του πέναλτι που είχε η ομάδα του Παραλιμνίου:
«Είμαι πρόεδρος της Δόξας, δεν μπορώ να σχολιάζω τη διαιτησία. Ποτέ δεν έκανα παράπονο για τη διαιτησία. Να σας θυμίσω πως σκόραρε η Ένωση στο Μακάρειο; Εμείς δεν κάναμε παράπονο».

Για τη μέχρι στιγμής πορεία της Δόξας:
«Δεν είμαι ικανοποιημένος από τους βαθμούς που πήραμε μέχρι τώρα. Χάσαμε τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια και ελπίζω να μη ξανασυμβεί αυτό. Ελπίζω να πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Δόξα είναι καταδικασμένη να κάνει αγώνα επιβίωσης και παραμονής. Πρέπει να απεγκλωβιστούμε από τη διαβάθμιση και αν τα καταφέρουμε, θα είμαστε ευχαριστημένοι».

Για τη συνέχεια:
«Τα παιχνίδια είναι πάρα πολλά. Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και περιμένω να έχουμε περισσότερους βαθμούς από τους αντιπάλους μας στη συνέχεια».

Για τον Σαντίκ:
«Πάντα συζητάμε για τον Σαντίκ. Παραμονή του κάθε παιχνιδιού βγαίνουν δημοσιεύματα ότι φεύγει ο Σαντίκ. Παθαίνουμε ζημιά ως ομάδα, αναστατώνονται οι παίκτες βλέποντας αυτά τα δημοσιεύματα. Αν προκύψει οτιδήποτε θα το μάθετε. Δεν έχουμε πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, έχει συμβόλαιο με τη Δόξα. Δεν έχει προκύψει ενδιαφέρον από Κυπριακή ομάδα για τον Μπεράτ. Κουβέντες του καφενέ πάρα πολλές. Ούτε η μάνα μου δε φεύγει χωρίς λεφτά από τη Δόξα».