Ο όρος που… απελευθερώνει τον Σαντίκ!

Seri: Κατέβασε την εφαρμογή, κάνε το απόλυτο σερί και διεκδίκησε εώς και 100.000€ κάθε μήνα εντελώς δωρεάν! (Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)

Το όνομα του Μπεράτ Σαντίκ, όπως είναι λογικό με βάση την παρουσία του Φινλανδού επιθετικού στο κυπριακό πρωτάθλημα με την φανέλα της Δόξας, βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων που θέλουν να τον αποκτήσουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Balla που προέρχονται από τον Ισπανό μάνατζερ που εκπροσωπεί τον ποδοσφαιστή, ο Σαντίκ μέχρι τις 20 Ιανουαρίου αν βρει ομάδα που επιθυμεί να τον αποκτήσει από την Κύπρο ή το εξωτερικό τότε είναι ελεύθερος να κάνει την επιλογή για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό στην καριέρα του.

Αυτό προνοεί το συμβόλαιο του επιθετικού της Δόξας. Αν ο Σαντίκ δεν βρει ομάδα μέχρι τις 20 Ιανουαρίου τότε θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία και θα παραμείνει στην ομάδα της Κατωκοπιάς.

Με αυτά τα δεδομένα η εβδομάδα που διανύουμε είναι καθοριστική για το μέλλον του Φινλανδού.

Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!